Damnjanović sve rešio

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damnjanović sve rešio

Fudbalski klub Frajhajt (Sloboda), u kojem je sportski direktor i igrač bečki poslanik Nemanja Damnjanović izborio je visoku pobedu u 7. kolu 2. Klase B protiv ekipe 1453 Fetih/Tarhana sa 5:0 (4:0).

Frajhajt je od starta bio nadmoćniji, ali su se mučili da dođu do prvog gola, kojim je probijen led. Taj važni prvi pogodak dao je upravo Damnjanović u 20. minutu, da bi 11 minuta kasnije Blagojče Cvetkoski povećavao na 2:0.

Damnjanović, koji je bio razigran >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i željan golova, tri minuta kasnije, ponovo je zatresao protivničku mrežu. Pet minuta pre kraja prvog dela u listu strelaca upisao se još i Verner Bušenrajter.

U drugom poluvremenu "pala" je igra obe ekipe zbog visokog vođstva Frajhajta, pa je tek u 85. minutu Josif Sabo postigao konačnih 5:0.

- Iako nam je nedostajalo više prvotimaca, ekipe je pokazala karakter i prikazala do sada najbolju utakmicu. Veoma se ponosim svojom ekipom - poručio je Damnjanović.

Ovom pobedom KSV Frajhajt se probio na četvrto mesto 2. Klase B.

KSV FRAJHJAT: Hifel, Rugovac, Manevski, Hulupanoski, Marinković (Peherstorfer), Diviš, Damnjanović (Sabo), Vieh (Jan), Asad, Bušenrajter (K), Cvetkoski.

Z. M.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.