Dalić prelomio - Ovo je konačna odluka!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalić prelomio - Ovo je konačna odluka!

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske ostao je veran "Vatrenima" uprkos tome što su mu Kinezi dali "ponudu koja se ne odbija".

Fudbalski savez Hrvatske neće morati u potragu za novim selektorom iako se nakon ponude kineskiog kluba Zlatku Daliću moglo naslutiti da će "Vatreni" ostati bez kormilara.

Zlatko Dalić je potvrdio da je dobio "ponudu koja se ne odbija", a to prevedeno u cifre znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 8 miliona evra godišnje zarade i još milion za sastavljanje stručnog štaba.

"Ponuda je istinita. Kinezi su bili i u Hrvatskoj i povećali su ponudu, ali moj fokus je i dalje na reprezentaciji i utakmicama sa Engleskom i Jordanom", poručio je Dalić.

Strateg "Vatrenih" dokazao je na taj način vernost nacionalnom timu koji je minulog leta vodio do finala Mundijala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.