Daglas Košta nezadovoljan, želi u Englesku!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daglas Košta nezadovoljan, želi u Englesku!

Fudbaler Bajerna iz Minhena je nezadovoljan minutažom u Bajernu iz Minhena, želi transfer ovog leta.

Jedan od najbržih fudbalera Bundeslige, Daglas Košta, nije baš često u prvoj postavi Bajerna iz Minhena, posebno kada su svi krilni fudbaleri zdravi i sposobni da igraju.

Zbog toga, on je govorio o potencijalnom transferu na leto.

"Ne mogu vam govoriti o imenima, ali postoje kontakti sa ekipama iz Engleske, Španije i Francuske. Ipak, poštujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bajern. Prvo ćemo se dogovarati sa njima.

Imam još tri godine ugovora sa Bajernom. Naravno, fudbal je posao, Bajern mora da prihvati ponudu ukoliko se ponudi adekvatna suma od drugih klubova.

Mislim da je engleska liga fantastična, za mene najbolja na svetu. Sa druge strane, Španija bi mogla da bude izbor najviše zbog jezika koji mi je lakši
", rekao je Daglas Košta.

Liverpul je ekipa koja se najviše povezuje sa Koštom u ovom trenutku.

Zamislite samo trio, Kutinjo - Firmino - Košta!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.