Da li su seke ili bate?

Izvor: B92, 24.Jun.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su seke ili bate?

Dve igračice fudbalske reprezentacije Ekvatorijalne Gvineje optužene su da su muškarci, zbog čega neće moći da igraju na prvenstvu sveta u Nemačkoj.

Smotra najboljih reprezentacija sveta počinje 26. juna.

Optužbe protiv sestara Salimate i Bilguise Simpore iznela je još prošle godine na Afričkom ženskom kupu kapiten selekcije Gane Florans Okoe posle utakmice u kojoj je Ekvatorijalna Gvineja pobedila pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svega zahvaljujući doprinosu sestara Simpore.

"Fizički kontakt sa njima tokom meča bio je dovoljan da ustanovimo da se radi o muskarcima", rekla je Okoe.

Još jedna igračica Gane Dijana Ankoma takodje je tvrdila da su sestre Simpore u stvari - braća.

"Samo je dovoljno biti u njihovoj blizini i ustanoviti da je reč o muškarcima", rekla je Ankoma.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovane "brkate" fudbalerke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2011

BERLIN -..Dve igračice fudbalske reprezentacije Ekvatorijalne Gvineje optužene su da su muškarci, zbog čega su suspendovane i neće moći da igraju na prvenstvu sveta u Nemačkoj, koje počinje 26. juna, prenose danas nemački mediji...Optužbe protiv sestara Salimate i Bilguise Simpore iznela je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.