Da li na Marakanu stiže najveće inostrano pojačanje? Bivši igrač Juventusa ponuđen Zvezdi

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2020, 20:07

Da li na "Marakanu" stiže najveće inostrano pojačanje? Bivši igrač Juventusa ponuđen Zvezdi

Fudbalskom klubu Crvena zvezda ponuđen je reprezentativac Čilea Maurisijo Isla, koji je sa ekipom Juventusa osvajao Seriju A Da li se to sprema bomba na “Marakani”? Fudbalskom klubu Crvena zvezda ponuđen je reprezentativac Čilea Maurisijo Isla, koji je sa ekipom Juventusa osvajao Seriju A. Veliki broj igrača dovode se u vezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa dolaskom na stadion „Rajko Mitić“ ovog leta, a među njima je i fudbaler koji je sa Juventusom dva puta osvajao Seriju A.Prema pisanju "Monda" srpskom šampionu je ponuđen Mauricio Isla, kome je istekao ugovor sa Fenerbahčeom i slobodan je da promeni sredinu u letnjem prelaznom roku.Nepoznanica su njegovi finansijski zahtevi, ali nema sumnje da ukoliko se ukaže mogućnost Crvena zvezda neće propustiti priliku da dovede iskusnog desnog beka koji je čak 115 puta nastupio za reprezentaciju Čilea. Odlično se snalazi na poziciji zadnjeg veznog, kao i desnog beka što znači da je univerzanal igrač. Evropsku karijeru počeo je u Udinezeu gde je proveo pet sezona, potom je prešao u Juventus i sa „starom damom“ u prve dve sezone bio šampion Italije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi ponuđen bivši igrač Juventusa

Izvor: B92, 04.Jul.2020

Crvena zvezda je dobila ponudu da potpiše bivšeg igrača Juventusa, Maurisija Islu...Ovu informaciju preneo je "Mondo" uz informaciju da je Isla trenutno slobodan igrač, tako da bi na "Marakanu" eventualno došao bez obeštećenja,..Jedino što bi moglo da bude problem jeste njegova plata, budući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.