Da li je ovo najveći fudbalski fan?

Izvor: B92, 01.Jul.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najveći fudbalski fan?

Tvrdokorni fudbalski navijač iz Francuske voljan je da se odrekne svoje kuće i doma zarad golmana iz svojih snova, prenosi " Newser

".


Oglas jednog navijača na francuskom internet sajtu za prodaju pod nazivom „Le Bon Coin” svima zainteresovanima nudi kuću i porodicu kako bi se sačuvao golman Giljermo Očoa koji igra u klubu “AC Ažaksio”.

Očoa bi krajem leta mogao da napusti ovaj fudbalski klub i pređe u neki od većih klubova u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropi.

Fan se nada da će uspeti da sakupi 13.5 miliona dolara koji bi mogli da bez većih problema pokriju nedeljnu zaradu golmana koja iznosi 51.000 dolara.

U oglasu stoji da je u pitanju “pravedan cilj”, iako je Očoa izvanredno branio za Meksiko na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.