Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 15:26

Da, igra se danas, ne brinite...

Posle 73 dana nastavlja se šampionat Češke zaostalim duelom Teplica i Libereca

Češka Republika s dostojanstvom je prevazišla eru koronavirusa i sada vraća fudbal navijačima. Sve započinje odloženim mečom 23. kola između Teplica i Libereca. Sedamdeset i tri dana bez najvažnije sporedne stvari na svetu, a ponovno pokretanje lige biće sprovedeno u dosad nepoznatim prizorima. Pod veoma strogim higijenskim uslovima, bez tradicionalnih procedura, bez gledalaca. Već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << danas u Teplicama (18.00).

Prvenstvo Češke, inače, odvija se u nekoliko faza. Posle 30 kola timovi se dele u tri grupe, gde se bore za titulu, mesto u Ligi Evrope i za opstanak. Tako je Teplice sa 24 boda tek na 12. mestu, osam bodova iza pozicije koja garantuje borbu za izlazak na međunarodnu scenu. Sa druge strane, Slovan je samo bod iza šampionske grupe, i nalazi se na sedmom mestu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Žuto-plavi iz drugog najvećeg spa centra u zemlji su na 23 meča u šampionatu samo 19 puta uspevali da pogode protivnički gol. Tokom pauze uslovljene karantinom bilo je nemoguće izvršiti radikalne promene, a trener je ostao isti, što znači da ekipa verovatno neće iznenaditi dobro koordiniranom i živopisnom igrom u napadu.

Slovan je favorit predstojećeg meča u kladionicama, ali duga pauza, odsustvo navijača i kratak vremenski period mogu da igraju okrutnu šalu sa gostima.

Uz dužno poštovanje oba tima, njihov dvoboj odavno nije pobudio takvu radoznalost. Posebna tema bila je travnjak na stadionu Na Stinadleh, jer je zbog lošeg stanja utakmica dva puta odložena. Iako su igralište u Teplicama sredili, tmurna prognoza izazvala je strahove i šale na račun kluba nekoliko dana unazad. Uprkos činjenici da se danas očekuju pljuskovi i da tokom cele noći padala kiša, na severu su uveravali da dvoboj nije ugrožen.

"Da, igra se danas... Ne brinite...", uveravali su jutros iz Teplica.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.