DRULOVIĆA BRIGA ZA ZENGU: Vodiću Srbiju u kvalifikacijama

Izvor: Kurir, 07.Jul.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRULOVIĆA BRIGA ZA ZENGU: Vodiću Srbiju u kvalifikacijama

Verujem da ću sa svojim saradnicima nastaviti započeti posao i da će Fudbalski savez Srbije uskoro doneti ispravnu odluku, poručio mladi stručnjak

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović izjavio je za Kurir da se nada da će ostati na ovoj funkciji i da će uz veliku motivaciju i dobre rezultate voditi „orlove“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo!

Čekaće do kraja

- Nikad nisam krio da je moj cilj i moja prva opcija da ostanem na čelu ove reprezentacije i čekaću tu odluku do kraja. Mislim da sam izuzetno motivisan i spreman da vodim naše momke u kvalifikacijama i da nastavim stazom uspeha, da napravimo dobar rezultat. To je moj cilj, ali na čelnim ljudima Saveza je da odluče o tome - rekao je Drulović.

Proteklih dana čelnici saveza pregovarali su s Valterom Zengom o preuzimanju „orlova“, ali Drulović veruje da će i u narednom periodu on s klupe predvoditi najbolje srpske fudbalere.

- Verujem da ću sa svojim saradnicima nastaviti taj posao. Verujem i da će Savez doneti pravu odluku, u interesu srpskog fudbala, što i jeste najvažnije, a ja ću svoj posao nastaviti da radim maksimalno predano i profesionalno kao i do sada - zaključio je Drulović.

Žal za Brazilom

Kad je reč o Svetskom prvenstvu koje se trenutno igra u Brazilu, Drulović ističe da je šteta što se Srbija nije plasirala jer ima šta da pokaže i daleko bi dogurala.

- Šteta je što Srbija nije tamo jer bismo sigurno imali šta da pokažemo. Mislim da smo imali kvalitet da doguramo daleko, ali koliko bi to tačno bilo, to je u sportu uvek relativno. Samo lud može da kaže da bi bilo ovo ili ono - zaključio je Drulović.

Tipuje na Južnoamerikance

BRAZIL I ARGENTINA U FINALU

Drulović iz fotelje prati sve mečeve i dešavanja na Svetskom prvenstvu u Brazilu i nada se da će u finalu videti borbu između Brazila i Argentine.

- Pratim sve utakmice i sve što se dešava. Svakako da je zanimljivo, ljudi mogu da uživaju u izuzetno emotivnim utakmicama, neizvesno je do samog kraja. Uvek sam navijao za finale između Brazila i Argentine, dve južnoameričke reprezentacije među kojima vlada veliki rivalitet - rekao je Drulović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.