DOBRO JE PROŠAO: FA neće pokrenuti postupak protiv Hacidakisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 15:54

DOBRO JE PROŠAO: FA neće pokrenuti postupak protiv Hacidakisa

Izvinio se Endiju Robertsonu.

Fudbalski savez Engleske (FA) objavio je da neće pokretati postupak protiv pomoćnog sudije Konstantina Hacidakisa zbog incidenta na utakmici između Liverpula i Arsenala, prenosi Skaj.

Sudijska komisija engleske Premijer lige suspendovala je ranije Hacidakisa, koji je tokom meča između Liverpula i Arsenala laktom u vrat udario fudbalera domaćeg tima Endija Robertsona. Incident se dogodio u poluvremenu utakmice 30. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kola Premijer lige između Liverpula i Arsenala, koja je na Enfildu završena bez pobednika, 2:2. Naš sveobuhvatan proces uključivao je pregled detaljnih izjava Liverpula i Udruženja sudija, kao i višestrukih uglova video snimaka u vezi sa incidentom i okolnostima - navodi se u saopštenju FA.

Hacidakis je istakao u saopštenju koje je objavilo Udruženje sudija, da se izvinio Robertsonu.

 - Sigurno nisam nameravao da ostvarim bilo kakav kontakt sa Endijem dok sam povlačio ruku od njega i zbog toga sam se izvinio. Radujem se povratku suđenju utakmica - izjavio je pomoćni sudija.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša 
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.