Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 20:53

"DOBIĆEŠ POKLON U SREDU U ŠKOLI" Drug Koste Kecmanovića otkrio jezive detalje uoči nezapamćenog masakra: Došao mu na rođendan, pa pucao u njega!

Učenik Nikola (ime promenjeno zarad zaštite identiteta) OŠ "Vladislav Ribnikar" je uvek bio tu. Bio je tu kada su nazvali njegovog prijatelja Kostu "štreberom". Pratio ga je na fudbalske utakmice, a Kosta Kecmanović (13) mu je pričao koliko se dobro zabavljao na strelištu. Bio je prisutan i na rođendanskoj zabavi 1. maja kada je Kosta rekao slavljeniku "da će mu poklon doneti u školu u sredu", 3. maja, na dan koji je dečak izabrao da sprovede svoj smrtonosni plan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DOBIĆEŠ POKLON U SREDU U ŠKOLI" Drug Koste Kecmanovića otkrio jezive detalje o stravičnom masakru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023

Učenik Nikola (ime promenjeno zarad zaštite identiteta) se stalno družio sa Kostom..Bio je tu kada su nazvali njegovog prijatelja Kostu "pametnjakovićem". Pratio ga je na fudbalske utakmice, a Kosta Kecmanović (13) mu je pričao koliko se dobro zabavljao na strelištu. Bio je prisutan i na rođendanskoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KOSTIN DRUG OTKRIO JEZIVE DETALJE Došao mu na rođendan, pa pucao u njega!

Izvor: Pančevac-online.com, 08.Maj.2023, 09:50

Učenik OŠ „Vladislav Ribnikar“ bio je tu kada su, kako kaže, znali da njegovog prijatelja koji je počinio masakr 3. maja, nazovu „štreberom“. Pratio ga je na fudbalske utakmice, a on mu je pričao koliko se dobro zabavljao na strelištu. Ubica je bio i na rođendanskoj zabavi 1. maja kada...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.