DAlesandro se vratio kući (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D'Alesandro se vratio kući (foto)

Bivši reprezentativac Argentine vratio se u svoj matični klub.

Nekada, jedan od najtalentovanijih fudbalera na planeti, vratio se u klub, u kom je započeo prve fudbalske korake.

34-godišnjak je samo delimično uspeo da ispuni velika očekivanja, ali mu se ostvarila želja da još jednom zaigra u svom River Plejtu.

Argentinski vezista je karijeru započeo u klubu sa 'Monumentala', gde je na 70 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mečeva postigao 19 golova.

2003. godine je kao veliko pojačanje stigo u redove Volfsburga, ali nije uspeo da opravda velika očekivanja. Za 4 sezone u dresu 'Vukova', odigrao je 61 meči postigao 8 golova.

Nakon pozajice u ekipi Portsamuta, karijeru je nastavio u ekipi Saragose, nakon čega sledi povratak u domovinu. U Argentini je nastupao u redovima San Lorenca, da bi poslednjih 8 godina proveo u Brazilu, u ekipi Internasionala.

Ofanzivni vezista je u dresu reprezentacije Argentine zabeležio 28 nastupa i postigao 3 gola.

On će u nastavku sezone nastupati u dresu Rivera, kao pozajmljen fudbaler, iz redova Internasionala.

D'Alessandro, de nuevo en casa. #DALERiver pic.twitter.com/wj5NQ4uHC3

— River Plate (@CARPoficial) February 4, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.