Izvor: Pančevac-online.com, 02.Feb.2023, 21:29

DAO BIH TI ULOGU TIRKETA ALI NEMAŠ POJMA DA IGRAŠ FUDBAL Miloš Biković o problemima koje je imao sa Bjelogrlićem! Mana je bila i visina!

Film „Montevideo“ od prvog prikazivanja postao je jedan od omiljenih širokom auditorijumu, a ništa manje interesovanje ne vlada i kada je reč o reprizama. Ipak, pojedini detalji o samom nastanku filma su tek sada otkriveni. Kao, na primer, detalj da uloga slavnog Tirketa nije bila namenjena Milošu Bikoviću, kojom se istom i proslavio. Marko Janketić […] The post DAO BIH TI ULOGU TIRKETA ALI NEMAŠ POJMA DA IGRAŠ FUDBAL Miloš Biković o problemima koje je imao sa Bjelogrlićem! Mana je bila i visina! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.