Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2023, 12:30

Čuveni Temu Puki napušta Norič

Fudbalski klub Norič saopštio je da će napadač i kapiten tog tima Temu Puki postati slobodan igrač nakon završetka sezone.
Pre pet godina, Finac je u Norič stigao kao slobodan igrač iz Brondbija i za to vreme postao kultna figura na „Kerou roudu“. Temu Puki je u međuvremenu postao glavni igrač Noriča, najbolji strelac i neko na koga se ekipa uvek mogla osloniti.
Ali, postao je i četvrti najbolji golgeter >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kluba u istoriji sa 88 pogodaka na 204 utakmice, što nije mala stvar. Ispred njega se nalaze Ivan Roberts, Teri Alkok i Džoni Gavin.
„Obožavam ovaj klub i ovaj grad kao i vreme provedeno ovde. Znam da imam još nekoliko godina karijere i u potrazi sam za novim iskustvima. Ovih pet godina su za mene verovatno najbolji u mojoj karijeri“, rekao je Puki.
Još uvek nije poznato gde će Puki nastaviti svoju karijeru…


Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.