Ćurčić objavio spisak sa 16 debitanata

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić objavio spisak sa 16 debitanata

Selektor mlade fudbalske reprezntacije Srbije Radovan Ćurčić objavio je danas spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Izraelom na kome je 16 debitanata.

Ćurčić je pozvao 22 fudbalera, a čak 16 igrača imaće priliku da debituje za nacionalni tim u utakmici protiv Izraela, koja se igra u sredu od 17.30 u Netanji.Pored njih, na utakmici će debitovati i selektor Čurčić.Na spisku su golmani: Nikola Perić (Hajduk Kula) >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Predrag Rajković (Jagodina).Odbrambeni igrači: Nikola Aksentijević (Vitese), Marko Petković (OFK Beograd), Uroš Ćosić (Peskara), Aleksandar Pantić i Uroš Spajić (obojica iz Crvene zvezde), Bojan Nastić (Vojvodina), Lazar Ćirković i Uroš Vitas (obojica iz Rada).Igrači sredine terena: Uroš Radaković (Bolonja), Aleksandar Kovačević (Spartak), Andrija Pavlović (Rad), Mile Stanković (BSK Borča), Marko Poletanović (Vojvodina), Srđan Dimitrov (Inđija), Nikola Trujić (Napredak), Miloš Jojić i Darko Brašanac (obojica iz Partizana).Napadači: Đorđe Despotović (Spartak), Aleksandar Mitrović (Partizan) i Luka Milunović (Crvena zvezda).Takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u češkoj 2015. godine mlada reprezentacija Srbije počinje 5. septembra na gostovanju protiv Kipra, a protivnici "orlićima" u Grupi devet biće i Italija, Severna Irska i Belgija. Beta
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.