Ćurčić najavio bolju igru protiv Hondurasa

Izvor: Studio B, 14.Nov.2011, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić najavio bolju igru protiv Hondurasa

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da u prijateljskom meču protiv Hondurasa očekuje bolju igru nego u prethodnom duelu sa Meksikom (0:2).

"Protiv Meksika smo se maksimalno zalagali, iako je neko odigrao bolje, a neko slabije. Protiv Hondurasa moramo da odigramo mnogo brže nego protiv Meksika. Potrebna su nam pravovremena kretanja, oslobađanje od lopte na vreme i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kretanje bez lopte. Sve to mora da se sinhronizuje, jer samo tako možemo da odgovorimo brzoj igri rivala", rekao je Ćurčić za sajt FSS.

On je naveo da je Honduras fizički jača ekipa od selekcije Meksika. "Upoznali smo se s njihovom igrom i sve to preneli igračima kad smo doputovali ovde. Zajedno smo analizirali snimke koji prikazuju njihove osnovne karakteristike i mogu da kažem da možda nisu tehnički na nivou Meksika, ali brzinski i po fizičkoj snazi su sigurno i jači", istakao je Ćurčić.

On je kazao da će Aleksandra Kolarova koji je dobio crveni karton protiv Meksika zameniti debitant Vladimir Volkov, a u startnoj postavi trebalo bi da se nađu i Boško Janković i Damir Kahriman.

"Ideja je i da meč opet počnu Rajković i Ivanović na pozicijama štopera, a blizu sam odluke da igramo sa dva zadnja vezna. Moguće je da šansu od prvog minuta dobije Petrović, a ako bude teren natopljen vodom, možda ćemo početi i sa jednim polušpicem", dodao je Ćurčić.

Prijateljski meč Srbija - Honduras igra se sutra ujutru od 2.30 po našem vremenu u gradu San Pedro Sula.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.