Ćurčić: Remi sa Francuskom? Ne bi to bila sramota

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: ''Remi sa Francuskom? Ne bi to bila sramota''

Uoči prijateljskog meča sa Francuskom u Bordou, selektor Srbije Radovan Ćurčić priznao da bi bio zadovoljan remijem.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas da očekuje veliku borbu protiv Francuske u predstojećem prijateljskom susretu i da bi bio zadovoljan nerešenim rezultatom.

"Nije sramota igrati nerešeno sa Francuskom, nerešen rezultat bi nam dao dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sliku i osnov za dalji rad. Očekujem da se maksimalno suprostavimo, ponovimo neke stvari, a neke greške neutrališemo. Nadam se da nećemo imati neki strah kao u prethodnom periodu", rekao je Ćurčić na konferenciji za novinare u Bordou.

Srbija će sutra protiv Francuske odigrati svoju 100. zvaničnu utakmicu pod tim imenom.

"Francuska je favorit u ovom trenutku, ali verujemo u svoje kvalitete, imamo igrače koji mogu da im pariraju. Protiv takvih reprezentacija morate da date sve od sebe ako želite da im parirate", kazao je Ćurčić.

Selektor je najavio da će protiv Francuske biti promenjeno pet igrača u odnosu na tim koji je igrao protiv Jermenije u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici.

"Bitno nam je i da pokušamo da napravimo rezultat. Ako neki i ne dobiju šansu, pred nama su četiri utakmice do kraja godine, tako da će biti prilika za sve", naveo je Ćurčić.

Prema njegovim rečima, samopouzdanje igrača je poraslo posle pobede nad Jermenijom, ali to treba da se potvrdi u duelu sa Francuskom.

"Imali smo dva lepa dana posle prijateljske utakmice sa Azerbejdžanom, kao i dva dana posle Jermenije. Samopouzdanje je poraslo, ali će to sutrašnja utakmica da pokaže, da li smo podigli segment više u odnosu na Jermeniju. Mnogo je bolje nego što je bilo do Jermenije, ako pričamo o atmosferi i samopouzdanju", rekao je Ćurčić.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se sutra od 20.45 u Bordou.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćurčić: Videćemo koliko možemo protiv vrhunskih ekipa

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2015

BORDO - Salektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je večeras da je pobjeda nad Jermenijom (2:0) dala dodatno samopuzdanje njegovom timu pred prijateljski meč protiv Francuske u Bordou..."Atmosfera u timu je pozitivnija, situacija je mnogo bolje, mislim da je i samopuzdanje poraslo,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ćurčić: Nije sramota igrati nerešeno sa Francuskom

Izvor: RTS, 07.Sep.2015, 04:06

Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je da očekuje veliku borbu protiv Francuske u predstojećem prijateljskom susretu, u kome bi bio zadovoljan nerešenim rezultatom. . "Nije sramota igrati nerešeno sa Francuskom, nerešen...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.