Ćurčić: Orlići veliki podstrek

Izvor: B92, 30.Jul.2013, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: Orlići veliki podstrek

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je omladinska selekcija plasmanom u finale Evropskog prvenstva ostvarila ogroman uspeh.

Ćurčić je, takođe, istakao i da će ubuduće ozbiljno računati na te igrače.

"Omladinski tim napravio je ogroman uspeh, bez obzira na rezultat u finalu. Igrači su pokazali karakter i kvalitet, a plasman u finale je veliki uspeh za srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbal. Pružiti dobre partije protiv vrhunskih ekipa je podstrek za domaći fudbal", rekao je Ćurčić.

Omladinska reprezentacija Srbije, koju predvodi selektor Ljubinko Drulović, plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Litvaniji pošto je u Alitusu pobedila Portugal posle izvođenja jedanaesteraca. U regularnom delu utakmice bilo je 2:2, a posle penala 3:2 za Srbiju.

Pojedini igrači su u Litvaniji skrenuli pažnju na sebe i u perspektivi ćemo sigurno moći ozbiljno da računamo na njih”, rekao je Ćurčić.

Omladinska reprezentacija Srbije će u finalu igrati protiv Francuske, u četvrtak 1. avgusta od 20.45 u Marijampolju. Te dve reprezentacije su se na turniru već sastale u grupnoj fazi takmičenja, kada je rezultat bio 1:1.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćurčić: Orlići veliki podstrek

Izvor: B92, 30.Jul.2013

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je omladinska selekcija plasmanom u finale Evropskog prvenstva ostvarila ogroman uspeh...Ćurčić je, takođe, istakao i da će ubuduće ozbiljno računati na te igrače..."Omladinski tim napravio je ogroman uspeh, bez obzira na rezultat...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.