Čukarički za primer, igrači i stručni štab isplaćeni do juna

Izvor: RTS, 30.Mar.2020, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički za primer, igrači i stručni štab isplaćeni do juna

Fudbalski klub Čukarički isplatio je sve ugovorne obaveze prema svojim igračima i stručnom štabu do juna ove godine.
U teškom trenutku za sve, usled situacije sa koronavirusom, Čukarički je još jednom dokazao da je jedan od najstabilnijih klubova u zemlji.

Tako Čukini fudbaleri i članovi stručnog štaba ne moraju da brinu o sredstvima koja im pripadaju prema ugovoru. 
Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klub Čukarički je u skladu sa svojom poslovnom politikom izmirio sve obaveze iz ugovora koje ima prema igračima i stručnom štabu, zaključno do juna meseca'', izjavio je za RTS sportski direktor Nenad Mirosavljević. 
U klubu su potvrdili i da su svi igrači dobro i da treniraju po programima kondicionog trenera, koliko ko može i ima uslova za to, kako bi ostali u formi. 
Čukarički je nakon 26 odigranih kola u Superligi, uoči prekida sezone zbog koronavirusa, osvojio 47 bodova i zauzima peto mesto na tabeli, sa tri boda manje od četvrtoplasiranog TSC-a i 22 boda manje u odnosu na lidera Crvenu zvezdu. 
Tim sa Banovog brda je ove sezone zabeležio 14 pobeda, uz pet remija i sedam poraza.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gospodski! Čukarički isplatio igračima sve do juna

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2020

Klub za primer! U ovim danima kada i oni najveći po Evropi gledaju da od igrača „krajcuju“ koji evro, u Čukaričkom su napravili potpuno drugačiji potez. Da ne bi fudbaleri, a igrački kadar Brđana uglavnom čine mlađi momci, strepeli šta će biti s njihovim zaradama dok traje vanredno stanje,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.