Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 21:00

Čukarički se opet pojačava u Mađarskoj

Posle Danila Pantića, još jedan igrač pred povratkom u srpski fudbal

Čukarički je zimus ostao bez standardnog levog beka Miroslava Bogosavca koji je otišao u ruski Ahmat i od tada traga za rešenjem kraj leve aut-linije.

Posle odlaska Bogosavca, veći deo drugog dela sezone je tu poziciju pokrivao mladi Dimitrije Kamenović, ali izgleda da na Banovom brdu imaju drugačije planove za sledeću sezonu. Iz Mačve je već došao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << levi bek Nemanja Tošić, a iz Mađarske stiže glas da je blizu transfera u Čuku i iskusni Radoš Protić (33).

Prekaljeni srpski defanzivac je nedavno napustio mađarskog prvoligaša Kišvardu kao slobodan igrač i u pregovorima je sa Čuakričkim javlja, Csakfoci.

Mađarski medij piše da su šanse za dogovor sve strane velike i da je Protić na pragu povratka u Srbiju. Protić je prethodne sezone bio standardan i odigrao 29 mečeva za Kišvardu u mađarskom šampionatu, a ukupno 66 utakmica za dve i po sezone koliko je proveo tamo. Nije se upisao u strelce, ali je zabeležio 12 asistencija u tom periodu.

U Srbiji je još igrao za Rad, Teleoptik, Mačvu, Jagodinu, Novi Pazar i Mladost iz Lučana, dok je u inostranstvu branio boje Leotara, Sarajeva i ukrajinske Oleksdandrije.

Podsetimo, Čukarički je iz Mađarske već doveo jedno pojačanje ovog leta. Reč je o vezisti Danilu Pantiću koji je bio član Fehervara.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.