Ćiro za B92: Srbija može do titule

Izvor: B92, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćiro za B92: Srbija može do titule

Legendarni fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević u ekskluzivnom intervjuu za B92 kaže da selekcija Srbije može da se bori za titulu prvaka sveta.

"Antiću, imaš tim da budeš prvak sveta, e sad ti nosi tu hipoteku", zaključio je uz osmeh za naš sajt čovek koji je obeležio trenersku struku na Balkanu u poslednjih 30 godina. Blažević ovih dana boravi u Beogradu, gde snima televizijsku seriju " >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Montevideo, Bog te video".

Blažević je sa Igorom Vujičinom govorio o šansama reprezentacije Srbije na Mundijalu u Južnoj Africi, svojoj neostvarenoj želji da bude trener Crvene zvezde i regionalnoj ligi u fudbalu. Legendarni Ćiro, koji je sa selekcijom Bosne i Hercegovine stigao do baraža za Svetsko prvenstvo, priznao je i verovatno najveću trenersku grešku u karijeri.

"Robert Prosinečki je najbolji igrač kojeg sam ikad trenirao".

Kompletan tekst intervjua možete da pročitate u našoj rubrici 'Intervjui'.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.