Ćiro Blažević imao udes u Zagrebu

Izvor: B92, 19.Okt.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćiro Blažević imao udes u Zagrebu

Iskusni fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević imao je oko 19.20 saobraćajnu nesreću u Zagrebu.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, do sudara između Blaževićevog auta i taksi vozila došlo je u blizini njegove kuće, na raskrsnici Berislavićeve i Gajeve ulice.

Nekadašnji selektor Hrvatske zaadobio je jak udarac u glavu, ali prema tvrdnjama očevidaca u početku nije želeo da ode u bolnicu, da bi kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pristao da ode na preglede.

"Evo sine, upravo dolazim na Rebro. Doktori su mi rekli da moram da snimim glavu. Udarac je bio jak, strašan. Auto je "totalka". Dobro se osećam, ali su me poslali ovde iz predostrožnosti", izjavio je Blažević za "Večernji list".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.