Činjenica je da nas je sudija pokrao, jesam neiskusan, Brazil je taj koji odlučuje!

Izvor: BKTV News, 23.Jun.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Činjenica je da nas je sudija pokrao, jesam neiskusan, Brazil je taj koji odlučuje!"

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić preuzeo je odgovornost za poraz od Švajcarske (2:1) na Svetskom prvenstvu.

On je dodao da je sudija u mnogome odredio utakmicu, i najavio napad na pobedu protiv Brazila za drugu fazu.

FOTO: Tanjug/AP/Matthias Schrader

"Smetala nam je zastava tzv. Kosova, mislili smo da nećemo izaći na teren, a FIFA kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << - to je naša članica!"

"Atmosfera u ekipi bi bila bolja da smo pobedili. Momci su svesni šta nam je činiti, Brazil je taj koji odlučuje sve za dalji plasman. Čeka nas velesila i moramo na pobedu. Malo se spavalo posle duela sa Švajcarskom, što je i normalno", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Svetlogorsku.

Nazalost,samo Srbi su izgleda osudjeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...

A post shared by Mladen Krstajic (@mladenkrstajic20) on Jun 23, 2018 at 3:49am PDT

On je dodao da je Švajcarska pokazala zašto je u vrhu svetskog fudbala, ali da ne traži alibi za poraz.

Novi sukob Srba i Albanaca u Švajcarskoj! Momak se pojavio sa zastavom tzv. Kosova, a onda došlo do masovne tuče!

"Što se tiče samog rezultata, znate šta se dešavalo poslednjih meseci dok sam na fukniciji, da sam neiskusan. Takav sam kakav sam, mogao sada da gledam sebe i da kažem da je bod dosta, u tom slučaju bih mogao da kažem da sam uzeo četiri boda iz dva meča. Ali, ne gledam sebe, došao sam da radim. Uveren sam da imamo kvalitet kao ekipa, sve odlično funkcioniše, nije nam lako, ali moramo da u narednim danima zadržimo koncentraciju i da protiv ekipe koja je favorit za titulu učunumo nemoguće".

Prema njegovim rečima sudija Feliks Brih nije bio na visokom zadatku.

"Činjenica je da smo pokradeni, to je jednostavno tako. Ipak, ja sam najodgovorniji za poraz. Sudija mi posle meča ništa specijalno nije rekao, osim nekih diplomatskih reči. Bila je to više gluma nego neka priča. Poslao bih sudiju u Hag, ne bih mu dao nijedan karton, pa da mu sude kao nama protiv Švajcarske. Pa, naša tri vezna fudbalera su u prvom poluvremenu dobila žute kartona, a upravo je trebalo da oni budu najagresivniji. Nije to slučajno", zaključio je on.

Utamica između Srbije i Brazila igra se u sredu u 20 sati na moskovskom stadionu Otkritije arena.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.