Čile se setio nečeg što niko nije: Koristićemo Plejstejšn da zaustavimo Mesija!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čile se setio nečeg što niko nije: Koristićemo Plejstejšn da zaustavimo Mesija!

"Nije lako kontrolisati Lea, ima toliko talenta da ne znate šta će sledeće da uradi", kaže njegov saigrač iz Barselone Klaudio Bravo

Čile pred finale Kopa Amerika ima samo jednu želju – da zaustavi Lionela Mesija. Jednom prilikom Arsen Venger je za omalenog Argentinca rekao da on igra fudbal kao da je na video-igrici. Upravo će igrice biti tajno oružje Horhea Sampaolija u pravljenju taktike za čuvanje Mesija.

Upotrebiče >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Plejstejšn.

Imamo program za simulaciju koji se pokreće preko Plejstejšn tehnologije. Možemo da pomeramo igrače po terenu  uz pomoć džojstika. Možemo na primer da se postavimo u formaciju 4-4-2 i da vidimo kako će to uticati na našeg protivnika“, otkrio je Sampaoli.

MOZZART KVOTA NA POBEDU ČILEA JE 3,50, DOK SE TRIJUMF ARGENTINE PLAĆA KOEFICIJENTOM OD 2,15.

Pored ove moderne tehnologije Čile će se osloniti i na to što Aleksis Sančez i Klaudio Bravo dobro poznaju Argentinca.

Nije lako kontrolisati Mesija. On ima toliko talenta da ne znate šta će sledeće da uradi. Nećemo igrati flastera na njemu, igraćemo kao tim. Svi zajedno moramo da se potrudimo da zaustavimo Lea. Međutim, u Argentini ima još mnogo dobrih igrača“, rekao je Bravo.

Utakmica između Čilea i Argentine igra večeras od 22.00 sata.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Soni Plejstejšn je čilenaski recept za Mesija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Domaćin Kopa Amerika koristi naprednu tenhnologiju kao jedno od rešenja za zaustavljanje najboljeg fudbalera Argentine u finalu...Menažer Arsenala Arsen Venger je jednom prilikom Lea Mesija opisao kao "vanzemaljca" iz Plej Stejšna, ali francuski strulnjak nije koristio video igrice u svojim pokkušajima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.