Čikago nudi povraćaj novca navijačima ako Mesi ne bude igrao

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 23:53

Čikago nudi povraćaj novca navijačima ako Mesi ne bude igrao

Fudbalski klub Čikago saopštio je da će svim navijačima koji su kupili karte za meč sa Majamijem refundirati deo novca ukoliko Mesi ne bude igrao.

Argentinac je propustio tri poslednja meča za tim sa Floride zbog povrede i njegov nastup u narednim utakmicama je pod upitnikom.

Meč Čikaga i Majamija igra se u noći između srede i četvrtka po srednjeevropskom vremenu.

Čikago je rasprodao stadion kapaciteta 61.500 mesta samo zbog činjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da navijači žele da vide Mesija u akciji međutim sada kada postoji dilema da li će igrati, čelnici domaćeg kluba su doneli zdravorazumsku odluku i poštenu prema navijačima koji su kupili kartu samo zbog Argentinca.

Ukoliko Mesi ne bude bio u protokolu meča, Čikago će svima koji su kupili karte omogućiti određene olakšice za naredni period prilikom kupovine ulaznica, bilo za jednu utakmicu ili za čitavu sezonu.

Imajući u vidu da Mesi možda neće igrati, Čikago je u utorak odmah objavio da će ponuditi kredit od 250 dolara navijačima za nova članstva za sledeću sezonu ili 50 dolara za one koji su kupili kartu za meč sa Majamijem - bez obzira na to da li Mesi bude u protokolu.

"Iako još ne znamo zvaničan status Lionela Mesija za sutrašnji meč... razumemo da bi mnogi naši navijači mogli biti razočarani ako ne budu imali priliku da ga vide kako igra“, navodi se u saopštenju Čikago Fajera.

Mesijev dolazak u SAD nakon Mundijala u Kataru svi klubovi MLS lige, prvi među njima Majami, su iskoristili da povećaju cene ulaznica za mečeve u kojima igra jedan od najvećih fudbalera svih vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.