Čikago časti svoje navijače

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 13:19

Čikago časti svoje navijače

Fudbalski klub Čikago Fajer ponudio je navijačima finansijski podsticaj za utakmicu protiv Intera iz Majamija.

Čikago je prodao više od 61.000 ulaznica za utakmicu koju noćas igra protiv Majamija, čija je najveća zvezda Mesi propustila poslednje tri utakmice zbog povrede.

Čikago je prodao više od 61.000 ulaznica za utakmicu koju noćas igra protiv Majamija, čija je najveća zvezda Mesi propustila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslednje tri utakmice zbog povrede.

Klub je naveo da će navijači dobiti kredit, bez obzira na to koji igrači će igrati.

"Iako još ne znamo zvaničan status dostupnosti Lionela Mesija za našu utakmicu, pošto nikada ne postoji garancija da će sportista igrati bilo koju utakmicu iz različitih faktora, razumemo da bi mnogi naši navijači mogli biti razočarani ako ne budu dobili priliku da ga vide kako igra", navodi se u saopštenju.

Rekordna poseta na stadionu Čikaga Soldžer Fild je 37.122 navijača, u utakmici protiv Los Anđeles Galaksija u prvoj sezoni kluba 1998. godine.

"Znamo da će biti mnogo onih koji dolaze na Soldžer Fild prvi put, uzbuđeni smo da im poželimo dobrodošlicu i pružimo im priliku da postanu dugogodišnji navijači", piše u saopštenju.

Mesi je u julu potpisao za Inter iz Majamija, nakon što mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom.

On je postigao 11 golova u 12 utakmica i osvojio Liga kup. Od njegovog dolaska povećala se poseta utakmicama u MLS ligi, američki mediji su to nazvali "Mesimanija", ali su se mnogi navijači žalili kada nije bio u sastavu.

Argentinac je od 3. septembra odigrao jednu od šest utakmica i sa tribina je gledao poraz Intera od Hjustona 1:2 u finalu Ju Es open kupa prošle nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.