Cijelo selo uz suze ispratilo mladog golmana Borca

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cijelo selo uz suze ispratilo mladog golmana Borca

DERVENTA - Nepregledna rijeka ljudi okovana tugom i u grobnoj tišini ispratila je u utorak po podne na vječni počinak Dejana Majstorovića, golmana Borca iz Osinje, člana četvrte fudbalske lige RS.

Majka Boranka, otac Zlatko, brat Saša, snaha Maja, bratanci Valentina i Nikola, bake Jelena i Ljubica, djed Vaskrsija i Slobodan na sav glas su naricali. Lelek je parao vrhove pitomog sela, a suze su potekle svima koji su došli da isprate na vječni počinak mladog sportistu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Dejo, sine moj, živote i snago moja", posljednje su riječi koje je majka izgovorila svom mezimcu.

Otac Zlatko je pao na kovčeg, ne mogavši da se odvoji od mrtvog sina.

Više sveštenika SPC je služilo opelo, a nad odrom mladog sportiste teško su govorili prijatelj Nade Planinčević i saigrač iz Siniša Kojić.

"Dejo, ostali smo bez tebe, ali te nismo izgubili. Čuvaćemo te u svojim sećanjima i uspomenama. Obećavamo ti da ćemo svaki naredni pogodak i pobedu poklanjati tebi. Živećeš u nama dok je nas", rekao je kroz suze Kojić.

Dok je padala noć nad Osinjom, dogorijevale su svijeće pored groba Dejana Majstorovića, koji je rođen 1. aprila 1993, a preminuo u nedjelju u 6. minutu utakmice u Donjoj Dubici. Mladi sportista preselio se u legendu izgubivši posljednju utakmicu sa životom.

(NN/novosti.rs)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.