Cezar novi igrač Bolonje

Izvor: RTS, 18.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cezar novi igrač Bolonje

Brazilski fudbalski internacionalac Cezar, koji je po završetku prošle sezone napustio redove Intera, pristupio je povratniku u seriju A Bolonji.

Cezar, koji je od juna ove godine bez angažmana, biće prvo pojačanje za Bolonju otkako je na kormilo ovog kluba stigao novi trener Siniša Mihajlović.

"Zahvalan sam Bolonji i Mihajloviću, koji mi je svojevremeno bio saigrač u Interu, na poverenju koje su mi ukazali. Fizički sam potpuno spreman, i daću sve od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sebe da pomognem timu", rekao je Cezar.

Tridesetčetvorogodišnji Brazilac je kritikovao svoj bivši klub Inter.

"Pre samo četiri meseca bio sam u šampionskom timu, da bih zatim bio izbačen iz kluba, napušten od svih, bez angažmana. Bilo mi je zaista teško", rekao je Cezar i dodao da su razlozi za "pad u nemilost" kod čelnika Intera ležali u činjenici da je bio "čovek bivšeg trenera Roberta Manćinija".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sezar prvo Mihino pojačanje

Izvor: B92, 18.Nov.2008

Brazilski fudbaler Sezar potpisao je za Bolonju i postao prvo pojačanje kluba od kada ga vodi Siniša Mihajlović...Tridesetčetvorogodišnje krilo raskinulo je ugovor sa milanskim Interom u junu ove godine i od tada je bez angažmana. Pre Intera Aparesido Sezar Rodriges je nastupao i za Lacio, Livorno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.