Četvorostruki šampion sveta testira Orlove!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorostruki šampion sveta testira "Orlove"!

Jedinu proveru pred početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo reprezentacija Srbije imaće 20. marta sledeće godine.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije na proleće očekuju prva iskušenja u novom kvalifikacionom ciklusu, ali će pre gostovanja aktuelnom prvaku Evrope "Orlovi" odmeriti snage sa četvorostrukim šampionom sveta.

Fudbalski savez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije zakazao je prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Nemačke u Volfsburgu 20. marta, piše "Žurnal".

Meč će biti odigran pet dana pre prvog takmičarskog susreta koji će naš nacionalni tim odigrati u novom ciklusu kvalifikacija i predstavljaće najteži mogući test uoči gostovanja Ronaldu i drugovima.

Poslednji put Srbija i Nemačka odmerili su snage pre više od osam godina, u drugom kolu grupne faze Mundijala u Južnoj Africi. Pobedu je tada slavio tim Radomira Antića golom Milana Jovanovića.

Prethodnu prijateljsku utakmicu "Orlovi" i "Panceri" odigrali su u Gelzenkirhenu 31. marta 2008. godine. Domaćin je slavio posle preokreta sa 2:1, a vodeći gol za Srbiju na toj utakmici postigao je Boško Janković.

Juče je bilo reči o turneji koju će reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Super lige imati po Severnoj Americi krajem januara i početkom februara. O tome više OVDE!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Četvorostruki šampion sveta testira "Orlove"!

Izvor: OkRadio.rs, 20.Dec.2018

Jedinu proveru pred početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo reprezentacija Srbije imaće 20. marta sledeće godine. Fudbalsku reprezentaciju Srbije na proleće očekuju prva iskušenja u novom kvalifikacionom ciklusu, ali će pre gostovanja aktuelnom prvaku Evrope "Orlovi" odmeriti snage sa četvorostrukim...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.