Česi preduzeli rigorozne mere - Evo kako će sprečiti invaziju Grobara!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi preduzeli rigorozne mere - Evo kako će sprečiti invaziju "Grobara"!

Šampion Češke sutra pušta u slobodnu prodaju karte za revanš sa Partizanom. Evo kako će Viktorija sprečiti da "Grobari" ne kupe više karata od onog što im pripada.

Fudbalski klub Viktorija iz Plzenja saopštio je danas na zvaničnom sajtu da će se karte za revanš utakmicu 1/16 finala Lige Evrope sa Partizanom od sutra naći u slobodnoj prodaji.

Češki šampion obavestio je svoje pristalice da se klub posle četiri godine ponovo domogao plasmana u eliminacionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fazu jednog evropskog takmičenja i da će u 1/16 finala Lige Evrope igrati protiv "srpskog giganta" Partizana iz Beograda.

Karte za revanš utakmicu Viktorija - Partizan od sutra će se naći u slobodnoj prodaji, a svaki pojedinac moći će da kupi najviše pet ulaznica za pomenutu utakmicu.

Na zvaničnom sajtu Viktorije iz Plzenja navodi se da je klub izašao u susret navijačima i da karte nikada nisu bile jeftinije, barem ne za ovu fazu takmičenja.

Viktorija je već sada preduzela ozbiljne bezbednosne mere, pa će tako karte u slobodnoj prodaji moći da kupe samo oni koji na blagajni dokažu da imaju prebivalište u Češkoj!

Pošto će mnogi navijači kupovati karte za svoju porodicu i prijatelje Viktorija je naglasila da će svako ko bude dolazio na "Dosan Arenu" 22. februara morati da uz kartu priloži lični dokument u kojem stoji da ima prebivalište u Češkoj.

Češki šampion povukao je ovakav potez, između ostalog, kako bi sprečio da veći broj karata dođe u ruke navijača Partizana.

"Navijačima gostujućeg tima biće predočena ova mera. Ovo bi trebalo da spreči pokušaje navijača Partizana da dođu do karata za sektore van onog sektora koji će im pripasti. Karte će biti direktno distribuirane klubu", poručio je zvaničnik Viktorije iz Plzenja Vaclav Hanzlik.

Generalni direktor Viktorije Adolf Šadek poručio je navijačima da vode računa o tome kako će se ponašati u revanš utakmici sa Partizanom jer nikome nije u interesu da klub bude kažnjen.

Stadion Viktorije "Dosan Arena" može da primi 11.700 navijača, što znači da će pristalicama Partizana biti prosleđeno oko 500 karata, odnosno 5% od ukupnog kapaciteta stadiona.

Prva utakmica 1/16 finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije zakazana je za 15. februar u Beogradu, dok će revanš biti odigran sedam dana kasnije u Plzenju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktorija upozorava navijače: ''Meč s Partizanom donosi niz bezbednosnih rizika''

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018, 16:37

Klub iz Plzenja počeo prodaju karata za revanš meč 1/16 finala Lige Evrope sa Partizanom, uz jasno upozorenje i domaćim i navijačima crno-belih...U Viktoriji ne žele bilo kakve incidente na svom stadionu 22. februara kada će biti poznato ko će biti učesik osmine finala Lige Evrope...Za taj revanš...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.