Ceo tim Ciriha u izolaciji

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 16:09

Ceo tim Ciriha u izolaciji

Virus hara...

Fudbalski klub Cirih saopštio je danas da nekoliko igrača i stručnog štaba tog kluba zaraženo korona virusom zbog čega će ceo tim biti u izolaciji do 17. jula.

Cirih je u petak potvrdio da je Mirlind Krejziu pozitivan na korona virus, a danas su, nakon što je ponovo testiran ceo tim, potvrdjeni novi slučajevi zaraze.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Klub nije naveo identiten ni broj zaraženih već samo da su preduzete sve potrebne mere.

Naredne dve utakmice Ciriha u šampionatu, protiv Siona i Bazela, otkazane su, a pod znakom pitanja je i meč protiv Jang Bojsa zakazan za 18. jul.

Cirih, koji je peti na tabeli, naveo je da je u stalnom kontaktu sa Švajcarskom fudbalskom ligom i da će "analizirati naredne korake".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozitivan slučaj u Parmi, tim u izolaciji

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020

Fudbalski klub Parma potvrdio je danas da je jedan član prvog tima pozitivan na korona virus, ali da nije reč o igraču...Klub je istakao da osoba pozitivna na novi virus ne oseća simptome i da je u samoizolaciji...Parma je, takodje, navela da su svi ostali članovi tima negativni i da će ostati...

Nastavak na Sportske.net...

LOŠE VESTI IZ ŠVAJCARSKE: Ceo tim Ciriha u izolaciji zbog korone

Izvor: Kurir, 11.Jul.2020

Fudbalski klub Cirih saopštio je da je nekoliko igrača i članova stručnog štaba tog kluba zaraženo virusom korona zbog čega će ceo tim biti u izolaciji do 17. jula.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.