Čelsi želi Miloša Krasića!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi želi Miloša Krasića!

Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Krasić mogao bi da ovog leta pređe u Čelsi čiji novi trener, Andre Viljaš-Boaš, veoma ceni fudbalske kvalitete sadašnje uzdanice Juventusa.

Kako je Juventus u isto vreme zainteresovan da iz Čelsija dovede Aleksa i Florana Maludu, "Tutosport" javlja da bi upravo ta želja mogla da olakša posao Viljaš-Boašu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ostao bez svog "prvog pika", organizatora igre Totenhema Luke Modrića.

Trener londonskih "plavaca" bi se odrekao Aleksa i još nešto novca pride kako bi doveo Krasića, dok je za Maludu odredio cenu od šest miliona evra pa bi i on u nekoj varijanti mogao da bude uključen u ovaj transfer.

Miloš Krasić je u Juventus stigao iz moskovskog CSKA prošlog leta, a na 33 prvenstvena nastupa bio je sedam puta strelac za torinsku ekipu. Mediji su tada procenjivali da je transfer bio vredan oko 15 miliona evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ČELSI HOĆE KRASIĆA

Izvor: Kurir, 28.Avg.2011, 08:29

Fudbaler Juventusa Miloš Krasić mogao bi u narednih nekoliko dana da se iz Juventusa preseli u Čelsi. Menadžer kluba iz Londona Andre Viljas-Boas namerava da na kupovinu Srbina potroši 30 miliona evra...Dva kluba bi uz novčanu transakciju mogla da naprave i trampu, odnosno da u zamenu za Krasića...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.