Čelsi traži odštetu od FA

Izvor: B92, Beta, 13.Nov.2009, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi traži odštetu od FA

Londonski Čelsi zatražiće od Fudbalske asocijacije Engleske odštetu zbog povrede Frenka Lamparda.

Lampard je sa nacionalnim timom Engleske otputovao u Katar, gde je trebalo da se nađe u timu na utakmici sa Brazilom u subotu, ali je na prvom treningu u Dohi povredio mišić leve noge. Predstavnici Čelsija tvrde da se njihov igrač povredio jer su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbaleri do Katara putovali sedam sati u ekonomskoj klasi, a da su se mnogi po sletanju žalili na bolove u mišićima.

Lampard je istu povredu doživeo i prošle sezone i bio je primoran da pauzira šest nedelja, a predstavnici Čelsija ističu da će od Fudbalske asocijacije zatražiti da im do povratka igrača sredine terena plaća 115.000 funti nedeljno, koliko iznosi njegova nedeljna plata.

Prema prvim procenama lekara Lampard bi trebalo tri nedelje da odsustvuje sa terena, i sigurno će propustiti pet utakmica koje Čelsi u tom vremenskom periodu očekuju u Premijer ligi, Ligi šampiona i Liga kupu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.