Čelsi sada kaznio Dijega Koštu, šta je sledeći korak?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi sada kaznio Dijega Koštu, šta je sledeći korak?

Rat se nastavlja.

Fudbalski klub Čelsi kaznio je napadača Dijega Kostu oduzimanjem dve nedeljne plate, pošto se prošlog meseca nije pojavio na početku priprema za novu sezonu, preneo je danas Skaj.

Kako se navodi, Kosta je kažnjen sa oko 300.000 funti.

Kosta je trenutno u domovini u Brazilu, a u intervjuu Dejli Mejlu rekao je da Čelsi ne želi da ga pusti da se vrati u Atletiko Madrid. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kritikovao trenera Antonija Kontea, koji mu je početkom leta putem sms poruke saopštio da na njega ne računa.

Takođe, on je zapretio da bi poslednju godinu ugovora mogao da provede u Brazilu, bez fudbala i da će posle toga napustiti londonski klub kao slobodan igrač.

Kosta nije bio u Čelsijevom trening centru u Kobamu otkako je ekipa osvojila šampionsku titulu u maju, a mediji spekulišu da su u Čelsiju bili zabrinuti da se Kosta namerno ugojio kako bi smanjio cenu od 50 miliona funti, koliko londonski klub traži za njega.

Atletiko Madrid želi da vrati Kostu, ali i španski reprezentativac želi da se vrati na "Visente Kalderon".

Kosta je za Atletiko odigrao 100 utakmica i postigao 54 gola, a 2014. godine je prešao u Čelsi za 32 miliona funti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venger drhti, Pep spremio 60 miliona funti!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2017, 00:15

Ostrvski mediji najavljuju novu ''ofanzivu'' iz Mančestera ka Londonu u finišu letnje pijace!..Pep Gvardiola nije završio sa kupovinom ovog leta, iako je na pojačanja do sada već potrošio oko 220 miliona funti...Kako je večeras preneo britanski ''Telegraf'', Mančester Siti je spremio ponudu od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.