Čelsi prati talentovanog Brazilca, dovode ga već na leto? (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi prati talentovanog Brazilca, dovode ga već na leto? (video)

Poznato je da im je izrečena kazna u vidu zabrane transfera, ali "Plavci" se nadaju da bi mogli da promene situaciju.

Fudbalski klub Čelsi je zbog angažovanja maloletnih fudbalera na nelegalan način zaradio zabranu registrovanja novih igrača u naredna dva prelazna roka.

"Plavci" su se već jednom žalili, nadali su se da će žalbeni proces odložiti kaznu, ali nisu uspeli u toj nameri.

Ipak, imaju zakazano saslušanje 11. aprila, kada će novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << žalbom pokušati da se izbore za pravo da registruju pojačanja pred početak naredne sezone, a ako im to ne uspe, okrenuće se Arbitražnom sudu za sport.

Veruju izgleda čvrsto u to da će uspeti da se izbore za kupovinu igrača tokom letnje pijace, pa tako već planiraju nekoliko pojačanja.

Velika želja uprave je navodno i 21-godišnji vezista Atletiko Paranaensea Bruno Gimaraeš.

Skauti Čelsija pratili su ga tokom utakmice u okviru Kopa Libertadores protiv Boke, koju su dobili sa 3:0, a na tribinama je bio i glavni skaut Šahtjora Žose Boto, koji je takođe pratio talentovanog vezistu.

Inter je u januaru pokušao da ga dovede u svoje redove, ali je Paranaense odbio ponudu "Neroazura", dok su mladog Brazilca pratili i Napoli, Milan i Lil.

Ima otpusnu klauzulu od 40 miliona evra, što bi "Plavci" mogli da plate čak i da se ne plasiraju u Ligu šampiona, a Gimaraeš ima i španski pasoš, što će sasvim sigurno olakšati njegovu registraciju u Engleskoj, tačnije izdavanje radne dozvole.

Gimaraeša igra na poziciji zadnjeg veznog, a njegov najveći kvalitet su sjajni pasovi iz sredine ka napadačima i veruje se da bi se sjajno uklopi u sistem Mauricija Sarija.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.