Čelsi potvrdio dolazak Lamparda

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 15:18

Čelsi potvrdio dolazak Lamparda

Fudbalski klub Čelsi saopštio je da će londonski klub do kraja sezone da vodi bivši igrač Frenk Lampard.

U saopštenju Čelsija se navodi da je Lampard na mestu menadžera zamenio Grejema Potera, koji je pre nekoliko dana dobio otkaz zbog loših rezultata londonskog kluba u Premijer ligi.

Lampard je u prvom mandatu vodio Čelsi na 84 meča od jula 2019. do januara 2021. godine.

On je treći menadžer "plavaca" u ovoj sezoni posle Tomasa Tuhela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Potera. Ekipu je pre dva dana na meču sa Liverpulom vodio Bruno Saltor.

"Drago nam je da poželimo dobrodošlicu Frenku. Lampard je član Kuće slavnih Premijer lige i legenda ovog kluba. On ima sve potrebne kvalitete da naš kluba dovede do cilja. Imamo važan meč za vikend protiv Vulverhemptona, a onda se okrećemo prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija. Svi ćemo dati Frenku punu podršku, jer želimo da ostvarimo dobre rezultate u svih preostalim utakmicama", izjavio je predsednik Čelsija Tod Boli.

Čelsi se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Premijer lige sa 39 bodova.

Lampard (44) je igrao za Čelsi od 2001. do 2014. godine, a za londonski klub postigao je 211 golova na 648 mečeva.

On je pored Čelsija vodio Derbi i Everton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.