Čelsi dobio novog trenera!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi dobio novog trenera!

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte biće menadžer Čelsija od naredne seezone, saopštio je londonski klub na svom sajtu.

Konte je potpisao trogodišnji ugovor sa novim klubom, u koji dolazi po završetku Evropskog prvenstva u Francuskoj.

- Veoma sam uzbuđen što ću raditi u Čelsiju. Ponosan sam jer ću posle reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << moje zemlje biti u Londonu. Radujem se novim obavezama i izazovu kakav je Premijer liga - rekao je Konte za klupski sajt.

Konte će biti peti Italijan na klupi "plavaca", posle Đanluke Vijalija, Klaudija Ranijerija, Karla Anćelotija i Roberta Di Matea. Trenersku karijeru je počeo u Arecu, vodio je Bari i Sijenu, a potom je sa Juventusom za tri godine osvojio isto toliko titula u Seriji A. Sa torinskim timom je osvojio rekordna 102 boda u italijanskom šampionatu, a od 2014. godine predvodi Azure.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.