Čelsi će pustiti Lukakua na pozajmicu – ali za 10 miliona

Izvor: B92, 15.Jun.2022, 23:42

Čelsi će pustiti Lukakua na pozajmicu – ali za 10 miliona

Fudbalski klub Čelsi pustiće svog igrača Romelua Lukakua na jednogodišnju pozajmicu u Inter za 10 miliona evra, preneli su danas italijanski mediji.

Kako je preneo Skaj Italija, londonski klub traži 10 miliona, a Inter pokušava da smanji cenu na pet miliona.

To je manje od prvobitno predloženih 24 miliona evra, koliko bi Čelsiju bilo potrebno da ne napravi gubitak za predstojeću sezonu 2022/2023. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Inter je prošlog leta prodao Lukakua Čelsiju za 113 miliona evra, ali Belgijanac želi da se vrati u Milano, gde je osvojio šampionsku titulu i spreman je na manju platu.

U Čelsiju su svesni da Lukaku nije zadovoljan i da nije prihvatio sistem rada i taktiku trenera Tomasa Tuhela. Belgijski reprezentativac je prošle sezone u više navrata izrazio želju za odlaskom.

Skaj i Sportitalija preneli su da osim Lukakua, Inter želi da dovede i Paula Dibalu, kao i da zadrži napadača Lautara Martinesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.