Čelsi: Navijači poštujte protivnika

Izvor: B92, 14.Sep.2012, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi: Navijači poštujte protivnika

Fudbalski klub Čelsi pozvao je navijače da na utakmici četvrtog kola Premijer lige pokažu poštovanje prema igračima i pristalicama Kvins Park Rendžersa.

Gostovanje Čelsija na "Loftus Roudu" biće prvi meč dva kluba od kako je Džon Teri oslobođen optužbi da je u oktobru na rasnoj osnovi vređao defanzivca KPR-a Antona Ferdinanda.

Slučaj Teri ipak nije završen, jer je Fudbalski savez Engleske (FA) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastavio istragu protiv reprezentativca te zemlje, koji je defanzivcu Čelsija po drugi put oduzeo kapitensku traku Engleske naglasivši da Teri neće biti kapiten sve dok se slučaj ne završi.

"Diskriminaciji i zlostavljanju nije mesto na fudbalskim stadionima, ali ni u društvu. Čelsi i KPR će uz pomoć policije pokrenuti najstrožije sankcije protiv onih koji budu vređali", kaže se u saopštenju "plavaca".

Utakmica KPR - Čelsi igra se u subotu od 16 sati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opet neće biti rukovanja u Premijer ligi

Izvor: Kurir, 15.Sep.2012, 07:00

Čelnici Premijer lige, u strahu od novog skandala, otkazali tradicionalno pozdravljanje igrača pred utakmicu između Čelsija i Kvins park rendžersa..Ruka ruku mije, obraz obadvije...Čelnici Premijer lige doneli su nesvakidašnju odluku pred utakmicu Čelsija i Kvins park rendžersa i otkazali tradicionalno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.