Ćavi: Stvari moraju da se promene u Barseloni

Izvor: Beta, 09.Dec.2021, 11:14

Ćavi: Stvari moraju da se promene u Barseloni

Trener Barselone Ćavi rekao je da je besan i da stvari moraju da se promene u tom fudbalskom klubu, nakon što je ekipa eliminisana iz Lige šampiona.Barselona je sinoć u Minhenu izgubila od Bajerna sa 0:3 u poslednjem kolu grupne faze, zauzela je treće mesto na tabeli, pa će na proleće igrati u nokaut fazi Lige Evropa. Ćavi, koji je u pet utakmica na klupi španske ekipe ostvario dve pobede, remi i pretrpeo dva poraza, kritikovao je igrače i rekao da Barselona više nije na nivou Bajerna."Dominirali su. Mi uvek želimo da dominiramo, ali sada je bilo suprotno. Moramo da zahtevamo više. Mi smo Barsa. Ovo mora da bude tačka preokreta, da se promene dinamika i mnoge druge stvari. Ovo je Liga šampiona, ali je ovo i naša realnost", rekao je Ćavi posle utakmice, preneo je Skaj.Prvi put od sezone 2003/2004 Barselona nije prošla grupu najelitnijeg evropskog takmičenja."Ovo je realnost i mnogo sam besan. Moramo odmah da se suočimo sa time, ne postoji ništa drugo. Nova era počinje danas. Počinjemo od nule. Naš cilj je Liga šampiona, a ne Liga Evropa. Video sam koliko je surova realnost", rekao je Ćavi."Nadao sam se da ćemo bolje igrati. Bajern je bolji, to je ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITNE PROMENE! Trener Barselone BESAN: Video sam koliko je surova realnost...

Izvor: Kurir, 09.Dec.2021

Trener Barselone Ćavi rekao je da je besan i da stvari moraju da se promene u tom fudbalskom klubu, nakon što je ekipa eliminisana iz Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.