Ćabi Alonso potvrdio – ostaje u Bajeru

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 23:53

Ćabi Alonso potvrdio – ostaje u Bajeru

Trener Bajera iz Leverkuzena Ćabi Alonso rekao je da će ostati u tom fudbalskom klubu i sledeće sezone.

Njegova izjava dolazi nakon spekulacija da su za njega zainteresovani neki od velikih evropskih klubova.

"Veoma sam zadovoljan ekipom i klubom. Uopšte ne razmišljam o mojoj budućnosti. Potpuno sam koncentrisan na ono što želim i razgovarao sam o tome sa svima koji to moraju da znaju", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Alonso.

Upitan da li to znači da će predvoditi Bajer i naredne sezone, Alonso je odgovorio: "Da, to je tačno".

Alonso je prošlog oktobra preuzeo ekipu, to je njegov prvi trenerski posao u seniorskoj konkurenciji, a ugovor mu ističe 2024. godine.

Mediji su spekulisali da su za njega zainteresovani Real Madrid, za koji je svojevremeno igrao, kao i Totenhem.

Kada je preuzeo, Bajer je bio pretposlednji u Bundesligi, a dva kola pre kraja šampionata ekipa je sedma i ima šanse za plasman u Ligu Evropa.

Bajer se ove sezone plasirao u polufinale Lige Evropa, u četvrtak igra revanš utakmicu protiv Rome u Leverkuzenu i mora da nadoknadi gol zaostatka iz prvog meča (0:1).

"Prva utakmica je bila tesna i to možemo i sutra očekivati. Detalji će biti važni. Ali, osećam energiju ekipe i ako damo sve od sebe na terenu, možemo biti ponosni", rekao je Alonso.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.