CZ prodala Srniće i Stojkovića

Izvor: B92, 20.Jun.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CZ prodala Srniće i Stojkovića

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da je prodao Čukaričkom svoje talentovane igrače Filipa Stojkovića i braću Srniće, Dragoljuba i Slavoljuba.

Kako prenosi sajt crveno-belih, braća Srnić su povukli svoju tužbu za raskid ugovora koju su pre mesec dana podneli Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije .

Uz braću Srniće zahteve za raskid ugovora su podneli još i Aleksandar Pantić i Srđan Mijailović.

Uz braću Srniće zahteve za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raskid ugovora su podneli još i Aleksandar Pantić i Srđan Mijailović, a Arbitražna komisija FSS je u sredu presudila u njihovu korist i slobodni su u izboru novog kluba.

"Na ovaj način fudbalski klub Crvena zvezda je uspeo da ostvari pravo na obeštećenje za pomenutu dvojicu, odnosno trojicu fudbalera i spreči njihov odlazak sa Marakane bez finansijske koristi", navodi se u saopštenju Zvezde.

Trojica fudbalera su prošle sezone igrala za Čukarički kao pozajmljeni igrači iz Crvene zvezde, a Slavoljub Srnić je bio najbolje ocenjeni igrač Prve lige Srbije.

Čukarički je osvojio drugo mesto u Prvoj ligi Srbije, pa će u predstojećoj sezoni igrati u Superligi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.