COPY Bravo, PASTE Hart - Englez kiksom pogurao Atalantu! Perica dželat Milana (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

COPY Bravo, PASTE Hart - Englez kiksom pogurao Atalantu! Perica dželat Milana (VIDEO)

Torino Siniše Mihajlovića zabeležio prvi poraz u sezoni u Bergamu (1:2). Velikan sa San Sira nastavio da se bruka...

Kišno fudbalsko popodne u Italiji uticalo je da čak dva meča budu prekinuta, a od utakmica koje smo imali prilike da pratimo, najveću pažnju je izazvao debi Džoa Harta na golu Torina. Ako se juče Englez smejao nasledniku na golu Mančester Sitija Klaudiju Bravu kada je ispustio loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i častio Junajted golom, onda danas ništa nije smešno jer je isto učinio u Bergamu.

Odlično je branio u prvom poluvremenu, kada je skinuo dva zicera Abdulaju Konku i Maurisiju Pinilji, ali se u 56. minutu izglupirao posle kornera domaćina, ispustio loptu na nogu Masijelu koji je doneo izjednačenje Atalanti. A samo dva minuta ranije Jago Falke je doveo Bikove u vođstvo, međutim kiks Engleza je brzo vratio meč na početak.

Torino se nije oporavio od te greške, gledao je Mihajlovićev tim na sve načine da odbrani bod, ali je u finišu posle kisa u defanzivi i prekršaja, glavni sudija dosudio najstrožu kaznu. Precizan je bio tamnoputi Kesi koji je postigao treći gol u sezoni i doneo sva tri boda Atalanti u zanimljivom duelu. Adem Ljajić nije bio u timu gostiju na ovom meču.

VIDEO

Najveći gubitnici dana svakako su fudbaleri Milana koji su uspeli da ponove svoje najgore boljke iz prošle sezone, da rasipaju bodove kod kuće. Vinćenco Montela je nastavio tamo gde su stali Mihajlović i Broki prošle sezone, a posle skoro celog meča jalove inicijative, kazna je usledila u 87. minutu, kada je Hrvat Stipe Perica umakao odbrani Rosonera i matirao Donarumu za najveće iznenađenje današnjeg dana - 0:1.

Kjevo i Lacio su prvi put u posledenjih šest utakmica odigrali meč sa manje od tri gola, a posle svega remi 1:1 je možda i najpravedniji ishod. Sve vredno pobeda desilo se početkom prvog poluvremena, prvo je domaćin poveo u 52. minutu preko iskusnog gamberinija, ali je tri minuta kasnije Holanđanin De fraj postavio konačnih 1:1.

Chievo Verona 1-1 Lazio - All Goals and... by JohnSmith_CR7

SERIJA A – 3. KOLO:

Subota:

Juventus – Sasuolo 3:1 (3:1)

/Iguain 5, 10, Pjanić 27 – Antei 33/

Palermo – Napoli 0:3 (0:0)

/Hamšik 47, Kaljehon 51, 65/

Nedelja:

Bolonja – Kaljari 2:1 (1:0)

/Verdi 23, Di Frančesko 74 - Alves 83/

Milan – Udineze 0:1 (0:0)

/Perica 88/

Atalanta – Torino 2:1 (0:0)

/Masijelo 56, Kesi 81. penal - Falke 54/

Kjevo – Lacio 1:1 (0:0)

/Gamberini 52 - De Fraj 55/

Đenova – Fiorentina 0:0 - prekid

Roma – Sampdorija 1:2 - prekid

/Salah 8 - Murijel 18, Kvaljarela 41/

20.45 Peskara - Inter

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.