CG: Saslušan napadač na novinarku

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Saslušan napadač na novinarku

Podgorica -- Podgoričanin Ivan Č. Bušković, koji se sumnjiči da je napao novinarku "Vijesti" Oliveru Lakić, pred tužiocem je ponovio da nema nikakve veze s tim slučajem.

On je rekao da je, navodno, u vreme napada igrao fudbal s prijateljima u balon-sali u naselju Zelenika.

Kako su preneli podgorički mediji, Bušković je sinoć iz zatvora doveden u zgradu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, gde je pola sata kasnije tužiteljka Ljiljana Klikovac po zahtevu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sprovođenje istrage saslušala osumnjičenog.

Bušković je, kako se navodi, nakon dvočasovnog sipitivanja, izveden iz zgrade i ne skidajući osmeh s lica pozirao je kamerama i snimateljima. Dodaje se da on nije bio takve volje kada je ulazio u zgradu Osnovnog državnog tužilaštva.

"Vijestima" je saopšteno da tužilaštvo u spisima predmeta ima dokaze koji Buškovića sumnjiče da je prošle srede uveče narsnuo pesnicama na Lakićevu, dok je otključavala ulazna vrata svoje zgrade.

V.d. direktora Uprave policije Božidar Vuksanović je sinoć ponovio da postoje materijalni dokazi da je osumnjičeni Bušković napao Oliveru Lakić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.