Buskets igra protiv Slovačke?

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 17:37

Buskets igra protiv Slovačke?

Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Serhio Buskets mogao bi da igra protiv Slovačke u odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva.

Španija će u sredu od 18 časova igrati protiv Slovačke, utakmicu poslednjeg trećeg kola Grupe E na Evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvu.

Samo pobeda sigurno vodi Španiju u osminu finala. Ekipi i bod mogao da bude dovoljan, ali u slučaju da u drugoj utakmici u toj grupi Poljska ne pobedi Švedsku. Obe utakmice igraće se u isto vreme.

Buskets nije igrao u prve dve utakmice pošto je bio pozitivan na korona virus. On je bio u izolaciji, a ekipi se priključio u petak.

"Nedostaje nam. Pokušali smo da nadoknadimo njegovo odsustvo, ali Serhio je ključan igrač za ovu ekipu i srećni smo što se vratio", rekao je odbrambeni igrač Sesar Aspilikueta.

Posle dva kola Španija ima dva boda, koje je osvojila protiv Poljske (1:1) i Švedske (0:0).

Selektor Španije Luis Enrike nije potvrdio da će Buskets biti u prvoj postavi, ali je rekao da je spreman da igra otkako se vratio radu sa ekipom.

"Serhio je veoma važan igrač zbog iskustva koje ima na terenu i van njega. On je neverovatan kapiten koji pomaže celom timu. Svi znamo koliko je dominantan na sredini terena, defanzivno i ofanzivno", naveo je Aspilikueta.

Slovačkoj je potreban bod za plasman u osminu finala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.