Burzo Maradona se vratio fudbalu

Izvor: Mondo, 19.Jun.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Burzo Maradona" se vratio fudbalu

Fudbalski veteran pokušava da oživi karijeru...

Foto: MN Press

  Punih godinu dana nije igrao fudbal nakon što je sezonu 2016/2017. okončao u dresu Petrovca, ali najtalentovaniji igrač koji je u poslednjih 20 godina izašao iz omladinske škole Budućnosti se posle godinu dana pauze vratio fudbalu.

Igor Burzanović je novi igrač Iskre iz Danilovgrada!

Tridesetdvogodišnji ofanzivac je cele prošle sezone trenirao sa ekipom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Danilovgrada, dogovorio je saradnju, pa će tako opet sarađivati sa trenerom "građana" Aleksandrom Nedovićem sa kojim je radio u Petrovcu, te će ponovo igrati sa rođenim bratom Goranom Burzanovićem sa kojim je delio svlačionicu na početku karijere u Budućnosti.

Foto: MN Press

Bivši reprezentativac Crne Gore i nekadašnji miljenik navijača kako Budućnosti, tako i Crvene zvezde će na neki način pokušati da oživi karijeru u poznim godinama.

Pored Budućnosti, Crvene zvezde i Petrovca, "Burzo Maradona", kako glasi simpatičan nadimak ovog fudbalera, je igrao još za japansku Nagoju, tajlandski Buriram, kazahstanski Irtiš i kineski Hunan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.