Bugari razmišljaju da otkažu duel sa Srbijom

Izvor: NaDlanu.com, 14.Okt.2010, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugari razmišljaju da otkažu duel sa Srbijom

BEOGRAD, 14. oktobra 2010. (Beta) - Fudbalski savez Bugarske razmišlja da otkaže prijateljsku utakmicu sa Srbijom koja je trebalo da se igra 17. novembra u Sofiji, preneli su tamošnji mediji. Razlog je divljanje srpskih navijača u Đenovi zbog koje je prekinuta utakmica između reprezentacija Srbije i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugari razmišljaju da otkažu duel sa Srbijom

Izvor: TV Avala, 14.Okt.2010

Fudbalski savez Bugarske razmišlja da otkaže prijateljsku utakmicu sa Srbijom koja je trebalo da se igra 17. novembra u Sofiji, preneli su danas tamošnji mediji.

Nastavak na TV Avala...

JSL: Partizan i Smederevo otvaraju kolo

Izvor: Sportal.rs, 15.Okt.2010, 10:10

Posle pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, fudbalski šampionat Srbije će se nastaviti utakmicama osmog kola.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.