Bufon u Beogradu, trenirao sa Tadićem i Vlahovićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2022, 10:16

Bufon u Beogradu, trenirao sa Tadićem i Vlahovićem

Legendarni italijanski fudbalski golman Đanluiđi Bufon boravio je prethodna dva dana u Beogradu kod kondicionog stručnjaka Andreje Milutinovića na redovnim godišnjim testiranjima pred start sezone.

Čuveni čuvar meže Juventusa i Azura, koji je uprkos tome što ima 44 godine, aktivan u matičnoj Parmi trenirao je zajedno sa srpskim reprezentativcima Dušanom Tadićem (Ajaks), Dušanom Vlahovićem (Juventus), Matijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nastasićem i Nikolom MIlenkovićem (Fiorentina) i Sašom Lukićem (Torino).

Takođe, tu su bili i reprezentativci Hrvatske Marcelo Brozović (Inter) i Mateo Kovačić (Čelsi).

Bufon je sa Italijom bio prvak sveta 2006. godine, za reprezentaciju je branio 176 puta, a sa Juventusom je osvojio više od 20 trofeja, od čega čak 10 u seriji A.

U sezoni 2018/2019 branio je za Pari Sen Žermen i tada je igrao protiv CRvene zvezde u Beogradu, dok je sa reprezentacijom Italije dva puta gostovao u glavnom gradu Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bufon u Beogradu trenirao s Tadićem i Vlahovićem

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2022

Legendarni italijanski fudbalski golman Ðanluiđi Bufon boravio je prethodna dva dana u Beogradu, kod kondicionog stručnjaka Andreje Milutinovića, na redovnim godišnjim testiranjima pred start sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.