Bufon i kompanija mamili uzdahe Beograđanki (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2011, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon i kompanija mamili uzdahe Beograđanki (FOTO)

Italijanska moda na srpskom aerodromu. Elegantno obučeni, dvadesetak minuta posle 18 časova, praćeni radoznalim pogledima i blicevima fotoaparata, zgradom u Surčinu prodefilovale su fudbalske zvezde sa Apenina.

Nasmejanih lica, ali žurnih koraka, obzirom da ih je čekalo upoznavanje stadiona na kojem će večeras igrati, izabranici Ćezarea Prandelija prošli su kratku stazu od carinske zone do autobusa.

Od Antonija Kasana nismo uspeli da saznamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da li se seća promašenog penala na Marakani iz dana kad je igrao u Romi. Na molbu da odvoji minut za izjave, uz osmeh je rekao:

Novinar? Evo Bufon je raspoložen da daje izjave. Ja ću pričati posle utakmice...

Jedan od najboljih golmana sveta zastao je na trenutak i odgovorio na pitanje šta očekuje od utakmice sa Srbijom.

Pobedu, šta drugo!? – rekao je Đanluiđi Bufon, sigurno najveća uzdanica Italije na iskušenju u Beogradu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bufon i kompanija mamili uzdahe Beograđanki (FOTO)

Izvor: Utakmica.rs, 06.Okt.2011

Italijanska moda na srpskom aerodromu. Elegantno obučeni, dvadesetak minuta posle 18 časova, praćeni radoznalim pogledima i blicevima fotoaparata, zgradom u Surčinu prodefilovale su fudbalske zvezde sa &#1040;penina. Nasmejanih lica, ali žurnih koraka, obzirom da ih je...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.