Izvor: JUGpress.com, 30.Sep.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost “preslišala” Vranjsku Banju

VLASOTINCE

Prošli fudbalski vikend nije bio uspešan za dve ekipe iz samog vrha tabele, koje inače imaju aspiracije da osvoje šampionsku titulu. Na fudbalskoj ,,Dubravi” u Orašju domaća Budućnost je preslišala Vranjsku banju i sa četiri pogotka u mreži golmana gostiju ispratio ih je zonaš iz Orašja. Ni leskovačka Sloga ni malo nije se bojala ekipe Puste reke, koja je pre meča važila za favorita. Leskovački zonaš >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << borbenom igrom uspeo je da slavi pobedu od 2:1. Novajlija u ligi ekipa Čekmina već se aklimatizovala na novi zonaški rang takmičenja i posle bolje igre sa 3:2 savladala je ekipu Morave iz Vladičinoh Hana. U Bobištu ništa novo i dalje su ,,fenjerdžije” i bez jednog osvojenog boda. Ekipa Svetlosti sa 1:5 slavila je u Bobištu protiv slabe ekipe domaćina. Ni fudbaleri Jablanice nisu se proslavili u ovom kolu. U Kuršumliji domaće Kosanica lako je stigla do pobede od 4:1.

Rezultati 8.kola:

Budućnost – Vranjska banja 4:0

Sloga – Pusta reka 2:1

Bobište – Svetlost 1:5

Kosanica – Jablanica 4:1

Jastrebac – Nebeski anđeli 0:0

Pčinja – Akademija 10 3:1

Žitorađa – Polet 1:1

Slobodna je bila ekipa Jedinstva iz Goreg Stopanja

Sledećeg vikenda sastaju se: Nebeski anđeli – Sloga, Akademija 10 – Jedinstvo, Jablanica – Pčinja, Vranjska banja – Kosanica, Polet – Budućnost, Svetlost – Žitorađa, Morava – Bobište, Pusta reka – Čekmin.

U ovom kolu slobodni su fudbaleri Jastrepca iz Blaca.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.