Bubamara je stala, ali radovi na Marakani teku punom parom (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Bubamara' je stala, ali radovi na "Marakani" teku punom parom (foto)

Radovi na renoviranju i uređenju stadiona "Rajko Mitić" teku punom parom iako je na snazi pauza u prvenstvu i Evropi.

Fudbalski klub Crvena zvezda uložio je minule jeseni pozamašnu svotu novca kako bi stadion "Rajko Mitić" poprimio novo ruho.

Mnogo toga je urađeno na uređenju našeg najvećeg stadiona, a ne treba zaboraviti da je infrastrukturnim radovima zahvaćen i potez iza južne tribine gde se nalaze tereni Zvezdine omladinske škole.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Navijači aktuelnog vicešampiona Srbije već su upoznati sa onim što je urađeno u prethodnom periodu, a valja reći da radovi ne jenjavaju ni tokom zimske pauze.

Dok izabranici Vladana Milojevića bruse formu za prolećni deo sezone, u Ljutice Bogdana se radi punom parom.

Ovih dana privode se kraju radovi na terenima Omladinske škole gde je u toku postavljanje tribine pored terena sa prirodnom travom.

Pored toga, završeni su radovi na izgradnji novog ulaza u Zvezdin muzej, a u toku je priprema prolaza do novog servisa za članstvo.

Ne treba zaboraviti da postoje planovi za uređenje platoa ispred severne tribine i potpune rekonstrukcije zapadne tribine ali će taj deo posla biti obavljen tokom predstojeće godine.

Novi ulaz u Zvezdin muzej je završen, a sprema se i prolaz do novog servisa za članstvo na zapadnoj tribini #fkcz #czv #crvenazvedafk #rajkomitic

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jan 19, 2018 at 6:04am PST
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.